Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Επιτέλους εργασίες αποκατάστασης στο «βομβαρδισθέν» οδόστρωμα της Εγνατίας στο ύψος της Μέστης!

Μια ευχάριστη είδηση για τους οδηγούς και τα…αμορτισέρ των οχημάτων προκύπτει από ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης του πολύπαθου οδοστρώματος της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Μέστης και μέχρι της έξοδο της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας προβλέπεται «η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό Ηγουμενίτσας –Κήπων, με κατεύθυνση από Αλεξ/πολη προς Κομοτηνή από την χ.θ. 692+100 έως την χ.θ. 593+000 προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο τμήμα από Α/Κ Μέστης έως τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα κυκλοφορίας που οδηγεί από Αλεξ/πολη προς Κομοτηνή και ολική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μεστης, χ.θ. 592+100, στην παλαιά Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κομοτηνής, με τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης για την τροποποίηση κυκλοφορίας».

Επιπρόσθετα οι εργασίες αποκατάστασης «θα διαρκέσουν από την 27-07-2020 έως και την 18-09-2020 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Αναδόχου Εταιρείας, η οποία επί πλέον υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της
προσωρινής σήμανσης».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη