Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ορεστιάδας: Παλλαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ΚΥΤ Φυλακίου στις 5 Μαρτίου

Παλλαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επέκτασης του Κ. Υ. Τ. Φυλακίου ή δημιουργίας νέας δομής στην περιοχή, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχαν λίγο νωρίτερα τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα του δήμου Ορεστιάδας με τους εκπροσώπους των φορέων.

Στη σύσκεψη, κατά την οποία διαπιστώθηκε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ορεστιάδας, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, του Επιμελητηρίου Έβρου, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, του Συνδέσμου Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών βορείου Έβρου, της Επαγγελματικής Ένωσης, της Β’ ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δικηγορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και του προέδρου της κοινότητας Φυλακίου, που εκπροσώπησε και τους 29 προέδρους των κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδας.

Στη διάρκεια της δίωρης τηλεδιάσκεψης, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα ενημέρωσαν τους φορείς για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις ενέργειες του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την επέκταση του Κ.Υ.Τ. Φυλακίου, και πρότειναν να οργανωθεί από κοινού, την ερχόμενη Παρασκευή, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αυτή την ώρα (2:30 το μεσημέρι) συνεδριάζουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, την οποία απαρτίζουν ο δήμαρχος Ορεστιάδας και οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να καταλήξουν στις τελικές οργανωτικές λεπτομέρειες της κινητοποίησης.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη