Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Επιτυχία για την Άννα Ασημάκη από το Διδυμότειχο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Με επιτυχία για το Διδυμότειχο και για την Άννα Ασημάκη ολοκληρώθηκε το αγώνισμα παίδων κορασίδων -47 στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Μάλτα. Η αθλήτρια από το Διδυμότειχο κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση ως μέλος της Εθνικής ομάδας η οποία νίκησε στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια της Αυστρίας, αλλά ηττήθηκε στα προημιτελικά από την πρωταθλήτρια της Ισπανίας , η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία.

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Αθλήτριας του Συλλόγου μας καθώς κατέκτησε την 5η θέση στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων -47 που διεξήχθη στην Μάλτα και συμμετείχε, ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας.

Νίκησε στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια της Αυστρίας, αλλά ηττήθηκε στα προημιτελικά από την πρωταθλήτρια της Ισπανίας , η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία!!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου και ο Προπονητής συγχαίρουν την πρωταθλήτρια του συλλόγου μας και όλη την ελληνική αποστολή για τις επιτυχίες. Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την προπονήτρια κ. Τζένη Σκεπεταρη Ζηνέλη που καθοδήγησε την Αθλήτρια μας , τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας κ. Ιακωβάκη Αποστόλη και κ Παρασίδη Κύριακο, καθώς και τον Αρχηγό Αποστολής κ. Μακρινακη Ιωσήφ που στηρίζουν το κάθε παιδί ξεχωριστά .

Επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την υποστήριξη και τις ευκαιρίες που δίνει στους αθλητές.

Η Λαμπριάνα με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριμοδοτείται για την εισαγωγή της σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της Χώρας μας.

Ανεκτίμητες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας που γράφουν ΙΣΤΟΡΊΑ για τον σύλλογο μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη