Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

ΕΠΣ Έβρου: Στο Τυχερό τo «Hello Football Friend» του UEFA Grassroots Programme

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Τυχερού η δράση του UEFA GRASSROOTS PROGRAMME «Hello Football Friend» σε συνεργασία της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ με την ΕΠΟ.

Οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Hello Football Friend» περιλαμβάνουν τουρνουά ποδοσφαίρου και ομιλίες σχετικά με την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου. Ο στόχος των εκδηλώσεων είναι η προσέλκυση στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών.

Η δράση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καζάκη Κωνσταντίνου ο οποίος υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για πολλά έτη.

Hello Football Friend

Σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Hello Football Friend», που είναι συνώνυμο του Hellenic Football Federation, διοργανώνονται από τις ΕΠΣ. 

Το συγκεκριμένα πρόγραμμα εντάσσεται στο πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού» και σε αυτό συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ως 14 ετών, μέλη ποδοσφαιρικών ακαδημιών, άτομα με ειδικές ανάγκες, τοπικοί κοινωνικοί φορείς και οργανωμένες δομές προσφύγων.

Οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Hello Football Friend» περιλαμβάνουν τουρνουά ποδοσφαίρου, ομιλίες σχετικά με την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου και διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος από έμπειρους εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας.

Κεντρικός στόχος των εκδηλώσεων είναι η προσέλκυση στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών, καθώς επίσης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, και η δημιουργία -σε τοπικό επίπεδο- ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς του αθλήματος, τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους και την ελληνική οικογένεια, προκειμένου το ποδόσφαιρο να έχει ευρύτερη ανάπτυξη και να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη