Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΑ προς «Πόλη & Πολίτες»: Οι ευθύνες βαραίνουν την παράταξη σας

Την αγανάκτηση τους προς τοποθετήσεις της παράταξης «Πόλη & Πολίτες», εξέφρασαν τα μέλη του Σωματείου Τακτικού Προσωπικού ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.

Με μία οργισμένη ανακοίνωση – ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Σωματείο χαρακτηρίζει την παράταξη αλλά και τις προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑ (που προέρχονταν από την παράταξη) «στρουθοκάμηλο», κατηγορώντας τις για πρακτικές στις οποίες προέβησαν στο παρελθόν και όπως αναφέρει είχαν ως αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθεί κατά πολύ το προσωπικό της Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων, οι ευθύνες επιβαρύνουν την προηγούμενη δημοτική αρχή της παράταξης «Πόλη & Πολίτες».

Η ανάρτηση του Σωματείου:

💥Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται💥, έτσι και στην παράταξη Πόλη & Πολίτες βρήκαν την εποχή να επιτεθούν στην Δ.Ε.Υ.Α.Α. και μεταξύ άλλων – αυτό που αφορά εμάς τους εργαζόμενους – μας κατηγόρησαν για “ανοργανωσιά” και συμπερασματικά απ’ τα λεγόμενά σας μας λέτε και ανίκανους (αφού δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια βλάβη!!! άραγε δεν έχει συμβεί στην δική σας διοίκηση;;;) Τώρα ο “εγγαστρήμιθος” τα έγραψε…, ο “αναποφάσιστος” τα έγραψε…, εμάς μας φαίνεται ότι ο “στρουθοκάμηλος” τα έγραψε!!! ‼️📌Οι “ανοργάνωτοι” υπάλληλοι δεν είναι “ανίκανοι” να φτιάξουν την βλάβη, όπως λίγο πολύ υπενυχθήκατε, αλλά είναι εξαιρετικά έμπειροι, εξαιρετικά φιλότιμοι, εξαιρετικά εργατικοί αλλά…. ΛΙΓΟΙ!!!!! και είναι ΛΙΓΟΙ γιατί η Διοίκησή σας γενικά και η Διοίκησή σας ειδικά με Πρόεδρο τον κ. Μυτιληνό φρόντισε να μείνουμε ΛΙΓΟΙ !!!! 📌Να σας τα θυμήσουμε αν τα ξεχάσατε : όταν με τον Καλλικρατικό Δήμο οι απαιτήσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Α. πολλαπλασιάστηκαν (δεν προστέθηκε ούτε ένας υπάλληλος στην Δ.Ε.Υ.Α.Α. απ’ αυτή τη συνένωση), ενώ ήμασταν ήδη αποδυναμωμένοι ( και γερασμένοι – έτσι μας έλεγε στα ραδιόφωνα ) από προσωπικό και αφού δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του μεγάλου Δήμου αρχίσαμε να εκχωρούμε υπηρεσίες μας σε εργολάβους (τα γνωστά 52.000 άρια, αλλά και τις υπηρεσίες σημειωτών, διανομης λογαριασμων κλπ). Ηρθε ως σανίδα σωτηρίας η προκύρηξη 3Κ που μπορούσαμε να προσλάβουμε προσωπικό. Η πρόταση της Υπηρεσίας μας αρχικά ήταν να προσλάβουμε τουλάχιστον 20 άτομα, η Δ/νση Οικονομικού δευσμευότανε ότι υπήρχαν τα χρήματα για να προσλάβουμε αυτά τα άτομα, οι σγκρούσεις με το Σωματείο Εργαζομένων έντονες, αλλά παρ’ όλα αυτά ο κ. Μυτιληνός τότε αντί να δώσει το φιλί της ζωής στην Δ.Ε.Υ.Α.Α. (όπως τόσες και τόσες Δ.Ε.Υ.Α εκείνης της εποχής) αποφάσισε να μας καταδικάσει ζητώντας να προσλάβουμε ΜΟΝΟΝ 6!!! ‼️υπαλλήλους. Κι ενώ υπήρχε η δυνατότητα με την επέκταση της 3Κ το 2018 να προσλάβουμε προσωπικό με εξασφαλισμένα κονδύλια παλι η Διοίκησή σας με Πρόεδρο τον κ. Ουζουνίδη επέλεξε να μην προχωρήσουμε σε προσλήψεις….❌Μας αποτελειώσατε, μας καταδικάσατε, αυτή είναι η αλήθεια ❌⁉️Γιατί επιλέξατε τους εξωτερικούς εργολάβους αντί για το μόνιμο προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Α.;;;;!!!!⁉️🗣Απαντήστε εσείς στους δημότες της Αλεξανδρούπολης!!!‼️Και φτάσαμε σήμερα κύριοι της Πόλης & Πολίτες να θεωρείτε ότι αφήσατε μια υποδειγματική Δ.Ε.Υ.Α.Α. και πώς την κατάντησαν οι σημερινοί Διοικούντες…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη