Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος και στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Αρδάνιο της Εγνατίας Οδού

Μετά την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης στο οδόστρωμα της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Μέστης με κατεύθυνση προς την Κομοτηνή, σειρά παίρνει και το επίσης «βομβαρδισμένο» οδόστρωμα στο τμήμα μεταξύ Αλεξανδρούπολης – Αρδανίου με κατεύθυνση προς Κήπους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκε «η έκδοση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της μιας λωρίδας κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, από την χ.θ. 634+000 έως την χ.θ. 638+000 με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κήπους, προκειμένου εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Ειδικότερα:

Ειδικότερα, για την πραγματοποίηση των παραπάνω εργασιών στην πρώτη φάση θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη λωρίδα κυκλοφορίας)και η κίνηση θα διεξάγεται από δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας και την Λ.Ε.Α. Στην δεύτερη φάση θα αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας και η Λ.Ε.Α και η κίνηση θα διεξάγεται από αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας, σύμφωνα και με την μελέτη σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρης ενημέρωσης των οδηγών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακοπεί στον αυτοκινητόδρομο σε καμιά περίπτωση και ότι οι εργασίες αποκατάστασης θα διαρκέσουν από τις 03/08 έως τις 20/08 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Αναδόχου Εταιρείας, η οποία επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email