Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Εργατικό Κέντρο Έβρου: Όχι άλλη υποβάθμιση στην περιοχή μας – Μέριμνα για τους εργαζόμενους της τράπεζας που θα κλείσει στα Δίκαια

Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Έβρου τοποθετείται σε ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει την τοπική επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα που δεν είναι άλλο από το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια. Το Εργατικό Κέντρο ζητάει να μπει μια τελεία επιτέλους στην συνεχή υποβάθμιση της περιοχής, ενώ ζητά από τους βουλευτές να κινητοποιηθούν ώστε να προστατευτούν οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος γιατί ειδάλλως θα περάσουν το αδυσώπητο κατώφλι της ανεργίας. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς των Δικαίων, οι εργαζόμενοι παραμένουν εγκλωβισμένοι και απροστάτευτοι.

Καλούνται να επιλέξουν είτε την εθελουσία, είτε την μετάθεση τους σε απομακρυσμένες περιοχές μακριά από τις οικογένειές τους, διαφορετικά θα πάρουν τον δρόμο της ανεργίας.

Το Ε.Κ.Ε. καταδικάζει τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές και ζητάει την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών του νομού μας προς την κυβέρνηση, ώστε να προστατευθούν οι εργαζόμενοι και να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς.

Ειδικά για την περιοχή μας το επικείμενο λουκέτο ενός ακόμα υποκαταστήματος Τράπεζας, έχει σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, τον αποκλεισμό των πολιτών από το τραπεζικό σύστημα και ιδιαίτερα των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Δημιουργεί ένα ανυπέρβλητο κενό και υποβάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι το μοναδικό στην περιοχή.

Ζητάμε να μην κλείσουν άλλα τραπεζικά υποκαταστήματα στον Έβρο.

Ζητάμε την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων των τραπεζών.

Ζητάμε να σταματήσει επιτέλους η συνεχής υποβάθμιση της περιοχής.

Ζητάμε να παρθεί πίσω το απαράδεκτο πρόστιμο 3000 ευρώ που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη