Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ετήσια συγκέντρωση της Θρακικής Σποροπαραγωγής Α.Ε. με τους βαμβακοπαραγωγούς του Έβρου

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στον Προβατώνα Έβρου η ετήσια συνάντηση της Θρακικής Σποροπαραγωγής Α.Ε. με τους βαμβακοπαραγωγούς της περιοχής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κος Ηλίας Κουρούδης, Διευθύνων Σύμβουλος των Θρακικών Εκκοκιστηρίων, επί χρόνια συνεργάτες της Θρακικής Σποροπαραγωγής και ο  κος Γιάννη Εμμανουήλ, προϊστάμενος στον Τομέα Σποράς της εταιρείας Κ&Ν Ευθυμιάδης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των παραγωγών, σχετικά με τις νέες ποικιλίες των οίκων deltapine και prime genetics που ανήκουν στην εταιρεία Κ&Ν Ευθυμιάδη, όπως αυτές παρουσιάστηκαν από τον κ.Γιάννη Εμμανουήλ, προϊστάμενο στον τομέα σποράς.

Σε δήλωσή του ο κ. Ηλίας Κουρούδης, Διευθύνων Σύμβουλος των Θρακικών Εκκοκιστηρίων, αναφέρθηκε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού που είναι ελκυστικά στη βιομηχανία και μπορούν να αυξήσουν τα εισοδήματα των παραγωγών, μέσω της εφαρμογής των προγραμμάτων cotton+ της εταιρείας Θρακικά Εκκοκιστήρια Κουρούδη.

Από την πλευρά του ο Γεωπόνος της εταιρείας Θρακικής Σποροπαραγωγής Α.Ε. κος Κώστας Δαρδαμπούνης σε δήλωσή του ανέφερε «Είναι μεγάλη μας χαρά για τη σημερινή εκδήλωση, η οποία έχει ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις ποικιλίες σπόρων που δίνουν υπεραξία στους βαμβακοπαραγωγούς».

Τέλος, ο κ. Αθανάσιος Παρασάκης, ιδρυτής της Θρακικής Σποροπαραγωγής Α.Ε., ευχήθηκε μια καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους τους βαμβακοπαραγωγούς.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη