Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ευγενική Δωρεά 10.000 μασκών στο Κέντρο Υγείας Δικαίων

Θετικό το γεγονός ότι συνεχίζουν οι δωρεές για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 από εταιρίες στο υγειονομικό προσωπικό των Νοσοκομείων που τα χρειάζονται.

Στο Κέντρο Υγείας Δικαίων δέχτηκε την ευγενική δωρεά 10.000 μασκών αλλά και αντισηπτικών από την εταιρεία Εurolamp Α.Β.Ε.Ε. εισαγωγή και εμπορία λαμπτήρων.

Το Κέντρο Υγείας ευχαρίστησε την εταιρία Εurolamp Α.Β.Ε.Ε. για τον εφοδιασμό και την σημαντική αυτή δωρεά, αλλά και τον κ. Πεταλωτή Κυριάκο με καταγωγή από τον Πεντάλοφο Έβρου, ο οποίος έφερε σε επαφή το Κέντρο Υγείας Δικαίων με την παραπάνω εταιρία για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω δωρεά.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κέντου Υγείας Δικαίων.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταίρα Εurolamp Α.Β.Ε.Ε. εισαγωγή και εμπορία λαμπτήρων για την ευγενική της δωρεά προς το Κέντρο Υγείας Δικαιων 10.000 μασκών καθώς και αντισηπτικά χεριών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19. Ευχαριστούμε πολύ τον συντοπιτη μας Πεταλωτή Κυριάκο με καταγωγή από τον Πενταλοφο Εβρου και μόνιμο κάτοικο Θεσσαλονίκης ο οποίος μας έφερε σε επαφή με την παραπάνω εταιρία για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω δωρεά προς το Κέντρο Υγείας Δικαίων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη