Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Θράκης στις επιχειρήσεις και τα άτομα που στηρίζουν το έργο της

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για το ενδιαφέρον σας προσφέροντας για τα παιδιά που στηρίζει η Ε.Π.Α.Θ. και χρήζουν βοήθειας.

Η βοήθειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη ειδικότερα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους.

Η αξιόλογη αυτή ενίσχυση μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και τιμά το έργο της Ε.Π.Α.Θ., που βρίσκεται στον καθημερινό αγώνα για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ως Ε.Π.Α.Θ. είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για το ανθρώπινο πνεύμα και την ευαισθησία που δείχνετε στα προβλήματα και στις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουμε.

Από την πλευρά μας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή υπηρεσία να σας παρέχουμε, στα πλαίσια των δράσεων και σκοπών της Ε.Π.Α.Θ.

Ευχαριστούμε:

1) Την ΕΝΩΣΗ ΦΕΡΩΝ ΑΕ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Λάζαρο Κιτσικίδη και τα μέλη της για τα τρόφιμα που προσφέρουν στα παιδιά της Ε.Π.Α.Θ.

2) Την ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ « AEGEAN OIL» και τον διευθυντή της στην Αλεξανδρούπολη κ. Πιστόλα.

3) Την εταιρία «ΤΙΑΚΑ Ο.Ε.» και όλα τα μέλη για την προσφορά τους σε κρέας σε όλα τα παιδιά της Ε.Π.Α.Θ.

4) Την εταιρία ΠΙΝΔΟΣ ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ που φροντίζει για την σίτιση των παιδιών παρέχοντας φρέσκα κοτόπουλα, καθώς και το κρεοπωλείο του κ. Δημητρίου Σιώπη στην Αλεξανδρούπολη.

5) Ακολούθως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο των ΑΧΕΠΑ κ. Απόστολο Κυριακίδη, καθώς και τον Πρόεδρο της επιτροπής φιλανθρωπίας των ΑΧΕΠΑ HJ 21 Δημόκριτος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Σαρρίδη και τα μέλη κ. Παζβάντη Φίλιππο και κ. Χαβιάρα Κωνσταντίνο για τις δεκάδες δωροεπιταγές που πρόσφεραν στα παιδιά της Ε.Π.Α.Θ.

6) Τους ζαχαροπλάστες της πόλης μας που γλύκαναν απολαυστικά τα παιδιά μας

i) «Rivage», κ. Χαράλαμπο Τσαγγαλίδη

ii) «MOKA», κ. Κεϊβανίδη

iii) «Σπίτι του Γλυκού»

iv) «Pasta Flora»

v) «ΓΛΥΚΑΚΙ»

vi) «Cake Gallery»

vii) «Μέλισσα»

viii) «Χαρά»

7) Την Ελένη Τριανταφυλλίδου για την προσφορά της σε είδη παιδικού ρουχισμού, μάσκες, αντισηπτικά, καθώς και σε άλλα είδη φαρμακείου για την προστασία από τον COVID-19.

8) Τον κ. Απόστολο Φωτιάδη για τα βιβλία που πρόσφερε σε παιδιά της Ε.Π.Α.Θ.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά εκ μέρους των παιδιών που εκπροσωπούμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είσαστε κοντά μας στο μέλλον, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο, αλλά τόσο ανθρώπινο έργο μας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη