Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης: Σημαντική συμμετοχή από τους εθελοντές στο εμβολιαστικό κέντρο του ΠΓΝΑ

Οι εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης πρόσφεραν την βοήθεια τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα στο εμβολιαστικό κέντρο αναλαμβάνοντας τη λήψη του ιατρικού ιστορικού.

Οι εθελοντές ήταν παρόντες στο εμβολιαστικό κέντρο στις 8, 15, 22 και 29 Μαΐου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης.

Α) Συμμετοχή εθελοντών του Τομέα Υγείας στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Στις 8, 15, 22 και 29 Μαΐου 2021 οι εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν,  έπειτα από σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου της πόλης, στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου αναλαμβάνοντας τη  λήψη του ιατρικού ιστορικού των εμβολιαζόμενων.

Οι εθελοντές μας ήταν παρόντες από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ ενισχύοντας με τις υπηρεσίες τους στο δύσκολο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email