Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Ε. Ρούφος: «Η κατάσταση της υγείας του δημάρχου (Αλεξανδρουπολης) είναι καλή και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες»

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Ρούφος, με δελτίο τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης, μαζί με τις ευχές του για περαστικά, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του δημάρχου Αλεξανδρούπολης είναι καλή και αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο.

Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, νοσηλεύεται από χθες το πρωί στη μονάδα ειδικών λοιμώξεων του Π.Γ.Ν.Α καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αφορμή της εισαγωγής του δημάρχου στο νοσοκομείο ήταν η επιμονή των συμπτωμάτων τόσο του πυρετού όσο και του βήχα που είχαν δημιουργήσει μία εξασθένηση στον οργανισμό του και κρίθηκαν απαραίτητες οι περαιτέρω εξετάσεις. Παρόλα αυτά και σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου ο διοικητής του νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας του δημάρχου είναι καλή και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Δείτε την ενημέρωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου:

Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, εύχεται από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη, ο οποίος νοσηλεύεται από χθές στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορoνοϊό.

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, η κατάσταση της υγείας του Δημάρχου είναι καλή και αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο.

Του εύχομαι περαστικά και σύντομα να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια που καλείται να αντιμετωπίσει.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email