Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Προσλήψεις στον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του την 03.11.2021 αποφάσισε την πρόσληψη υπαλλήλου γραφείου για τη γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου πλήρους απασχόλησης με όρους και προϋποθέσεις σύμφωνα με την κείμενη εργατική Νομοθεσία.
Απαιτούμενα προσόντα – δικαιολογητικά:

  1. Bιογραφικό
  2. Aπολυτήριο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΤΕ, ΠΕ)
  3. Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ
  4. Υποχρεωτική γνώση αγγλικής γλώσσας

θα συνεκτιμηθούν:

  • προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση εργασίας
  • εμπειρία στη διαχείριση οικονομικών στοιχείων – ταμείου
  • επικοινωνιακές δεξιότητες
  • διακριτικότητα – εχεμύθεια

Οι πληρούντες τα προσόντα θα κληθούν σε συνέντευξη ενώπιον του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, όπου θα διερευνηθούν και τα κατά Νόμον γενικά προσόντα / πρόσληψης.

Οι αιτήσεις με το βιογραφικό και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή δια έτερου προσώπου νομίμως προς τούτο εξουσιοδοτημένου, σε σφραγισμένο φάκελο στη Γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης εντός του Δικαστικού Μεγάρου Αλεξανδρούπολης (οδός Μ. Αλεξάνδρου αρ.46, Αλεξανδρούπολη).

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά από την ανάρτηση του παρόντος στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης www.dsaxd.gr και στα τοπικά ΜΜΕ, την Πέμπτη 04.11.2021 και ολοκληρώνεται την έως την Τετάρτη 10.11.2021 και ώρα 13.00 ώρα

Υπεύθυνη παραλαβής: Βασιλεία Ιντζεπελίδου
Ώρες κατάθεσης : 10:00 – 13:00

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη