Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ηρωική πράξη από τον Αλεξανδρουπολίτη αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή- Τραυματίστηκε σε διάρρηξη κατοικίας

Στις 31-05-20 ο Βαγγέλης Μπαταρλής αστυνομικός με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, έσωσε μια κοπέλα από βέβαιο πνιγμό. Ακριβώς ένα χρόνο μετά στις 31-05-21, νοσηλεύεται μετά από τραυματισμό που είχε το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα. Ο Εβρίτης αστυνομικός μαζί με την ομάδα του, μετά από κλήση στο 100 για παραβίαση κατοικίας 2ου ορόφου από 2 άτομα, έσπευσαν στο σημείο όπως πρόσταζε το καθήκον.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Βαγγέλη Μπαταρλή “Μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη κ ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας. Λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μου να ανέβω αποκολλήθηκε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά, στο κενο απο 10 μέτρα ύψος, στον ακάλυπτο κ ο τοίχος έπεσε πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σπάσω τίποτα, παρα μόνο κάποια κατάγματα σ γόνατα πόδια χέρια”.

Ο Αλεξανδρουπολίτης αστυνομικός ευχαρίστησε τους συναδέλφους του της Β Αλλαγής της Άμεσης Δράσης για την ενίσχυση, την άμεση ανταπόκριση και τη συναδελφικότητα που επέδειξαν για ακόμα μια φορά, ενώ παράλληλα, ζήτησε μια συγγνώμη, από τους γονείς του για την ανησυχία που τους προκάλεσε.

“Καλώς η κακώς γι’ αυτό μπήκα σε αυτό το σώμα και είναι χαρά μου να προσπαθώ και να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό μου κόστος” λέει χαρακτηριστικά ο αστυνομικός από την Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του αστυνομικού Β.Μπαταρλή.

31-05-20 έτυχε να έχω την χαρά -ευλογία να σώσω μια κοπέλα από σγρ πνιγμό μετά από σήμα που λάβαμε από το κέντρο της άμεσης δράσης !!!Χθες το ξημέρωμα ,ενα χρόνο μετά 31-05-21 μετά από κλήση στο 100 για παραβίαση κατοικίας 2ου ορόφου από 2 άτομα μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά Συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη κ ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση όμως …… λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μ να ανέβω ….έφυγε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά ….στο κενο απο 10 μέτρα στον ακάλυπτο κ ο τοίχος πάνω μου χωρίς ευτυχώς να………… η να σπάσω τπτ παρα μόνο κάποια κατάγματα σ γόνατα πόδια χέρια !!!αρχικα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Β αλλαγής της αμεσης δρασης για την ενίσχυση ,την άμεση ανταπόκριση και την συναδελφικότητα κατά δεύτερον να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στην μάνα μ και την οικογένεια μ που με τ που το δούνε αυτό θα πάθουν καρδιά ! Μάνα μπαμπά σορρυ αυτός είμαι δν αλλάζω το ξέρετε πολύ καλά!!!Γενικα ξέρω πως θα μου πείτε πολλοί δν αξίζει μπλα μπλα μπλα δν είμαι κ@@@μπατσος ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν την αστυνομία σ κάθε της κίνηση .Καλώς η κακώς γι αυτό μπήκα σε αυτό τ σώμα και είναι χαρά μ να προσπαθώ κ να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό μου κόστος!!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email