Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την προφυλάκιση του 18χρονου που ξυλοκόπησε θανάσιμα τον 42χρονο στις Φέρες

Προφυλακίστηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι ο 18χρονος που ξυλοκόπησε θανάσιμα τον 42χρονο σε κλαμπ στις Φέρες.

Ο 18χρονος, το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2024, απολογήθηκε εκ νέου στην Ανακρίτρια αφού μετά τον θάνατο του 42χρονου αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία για την κακουργηματική φύσεως πράξη της θανατηφόρας (βαριάς σκοπούμενης) σωματικής βλάβης κι όχι αυτήν της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. 

“Πρόκειται για το επαχθέστερο δικονομικό μέτρο και θα προσφύγουμε άμεσα ενώπιον του Συμβουλίου” επεσήμανε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του 18χρονου αναφερόμενος στην προφυλάκιση του πελάτη του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός δυνάμει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης

Συνελήφθη την 2-9-2024 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας 18χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος προσωρινής κράτησης κατόπιν συμπληρωματικής ποινικής δίωξης των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για την κακουργηματικής φύσεως πράξη της θανατηφόρας (βαριάς σκοπούμενης) σωματικής βλάβης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 15 και 16-8-2024 στην Αλεξανδρούπολη, είχαν
συλληφθεί ο 18χρονος και ένας ακόμη ημεδαπός, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024 σε οικισμό του Έβρου, ένεκα διαπληκτισμού τραυμάτισαν ημεδαπό παθόντα με χρήση σωματικής βίας, ο οποίος ακολούθως μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη