Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Η Α’ φάση της Γ’ Εθνικής στο πόλο ανδρών περνάει από την Αλεξανδρούπολη

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) ανακοίνωσε την διεξαγωγή της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ανδρών για την υδατοσφαίριση, το τριήμερο 17 – 19 Σεπτεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος 18 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν σε πέντε ομίλους. Από κάθε όμιλο προκρίνονται για την Β’ φάση οι δυο πρώτες ομάδες της κατάταξης, μετά από αγώνες ενός γύρου με το σύστημα pool (όλοι εναντίον όλων).

Στην Αλεξανδρούπολη, στο δημοτικό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», θα διεξαχθούν οι αγώνες του πέμπτου ομίλου. Αρχικά οι συμμετέχουσες ομάδες ήταν έξη. Για διάφορους λόγους αποχώρησαν οι τρεις και έτσι οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ν.Ο. Καβάλας – Αργοναύτες και ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσ/νίκης. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει όπως παρακάτω:

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Ώρα 13.00   Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης – ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσ/νικης

Ώρα 19.00   Ν.Ο. Καβάλας Αργοναύτες – ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσ/νικης

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Ώρα 11.00   Ν.Ο. Καβάλας Αργοναύτες – Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης

Η ομάδα του Εθνικού έχει ως στόχο την κατάληψη μίας εκ των δύο θέσεων που δίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, για να διεκδικήσει εκεί την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας του Εθνικού κος Τζουμάρης Θεόδωρος μας είπε: «Οι ομάδες της Γ’ εθνικής προέρχονται από αγωνιστική απραξία δυο ετών, λόγω της πανδημίας. Το 2020 το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έγινε και δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιασθούν οι υπόλοιπες ομάδες, όμως είναι σίγουρο ότι όλες αντιμετωπίζουν προβλήματα, άλλες μικρότερα και άλλες πιο σοβαρά. Σ αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε η δική μας ομάδα. Παρ όλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Και εκεί θα προσπαθήσουμε, απέναντι σε άλλες εννέα ομάδες από όλη την Ελλάδα, για το καλύτερο, που είναι η κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων και η άνοδος στην Β’ Εθνική».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη