Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Η καρδιά της αγοράς άρχισε να ξαναχτυπά

Η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων είναι γεγονός. Είναι επίσης γεγονός ότι η κίνηση στα καταστήματα σήμερα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή με πλήθος κόσμου να κινείται στην αγορά με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του και να προβεί σε αγορές.

Αυτή η ενθαρρυντική εικόνα δημιούργησε δημιούργησε θετικά συναισθήματα στον επαγγελματικό κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό να πούμε ότι σε όλα τηρήθηκαν τα μέτρα ατομικής προστασίας και οι πελάτες ήταν πάντα συνεργάσιμοι και ακολουθούσαν τις υποδείξεις των καταστηματαρχών αναφορικά με τον αριθμό των ατόμων που προβλέπεται να βρίσκονται στο κατάστημα.

Οι πελάτες κατά την είσοδο τους στα καταστήματα ήταν προσεκτικοί και ακολουθούσαν τους κανόνες των αποστάσεων.

Το focustonevro.gr βρέθηκε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και μιλήσαμε με επαγγελματίες από διαφορετικά εμπορικά καταστήματα για να μάθουμε ποια είναι η εικόνα που αποκόμισαν και οι ίδιοι από την πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων.

Ηλίας Κιλτσίκης. Υπεύθυνος καταστήματος ηλεκτρονικού τσιγάρου.

“Είναι μια σχετικά χαλαρή μέρα. Έχοντας σε λειτουργία το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Σήμερα έχουμε μία φυσιολογική ροή.”

Τάνια Μπακαλούδη. Ιδιοκτήτρια καταστήματος καλλυντικών.

“Είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα. Φροντίσαμε να υποδεχτούμε τους πελάτες μας με προσφορές. Πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.”

Ουσταμπασίδης Παναγιώτης και Γιώργος. Ιδιοκτήτες καταστήματος πώλησης στρωμάτων και ειδών ύπνου.
“Είναι καλή η κίνηση για πρώτη μέρα. Ο κόσμος κάνει αγορές που έχει περισσότερο ανάγκη. Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε γρήγορα να βρούμε τους κανονικούς μας ρυθμούς.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email