Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η «Λευκή Νύχτα» δίνει την σκυτάλη στην «Εβδομάδα Εμπορίου» για την αγορά της Αλεξανδρούπολης

Οι συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε ανάγκασαν την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης να ακυρώσει την φετινή «Λευκή Νύχτα» προκειμένου να αποφευχθούν ο συνωστισμός και η πολυπληθή συγκέντρωση κόσμου στην αγορά μέσα σε μια μέρα. Προς αυτή την κατεύθυνση για φέτος προγραμματίζεται η «Εβδομάδα Εμπορίου 2020» από 3 έως 8 Αυγούστου. Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑ έχοντας αποφασίσει την διοργάνωση την «Εβδομάδας Εμπορίου 2020» από 3 έως 8 Αυγούστου για την αγορά της Αλεξανδρούπολης κατά την οποία τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις, με κορύφωση την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 όπου θα πεζοδρομηθούν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης, προσκαλεί τους ραδιοφωνικού σταθμούς της πόλης μας να συμμετέχουν στην εν λόγω διοργάνωση.

Επίσης καλούμε τα καταστήματα εστίασης της πόλης μας να διοργανώσουν μουσικές βραδιές την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 ώστε να δώσουμε εορταστικό κλίμα στην πόλη. Σας
ενημερώνουμε ότι όλες οι μουσικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την συγκεκριμένη βραδιά θα διαρκέσουν από τις 20:00 έως τις 23:00».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη