Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Η Λουκία Σαράντη και επίσημα Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας

Στο τιμόνι του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας είναι από την Τρίτη η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δ.Σ. της βιομηχανίας ξύλου AKRITAS. Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μετά τις εκλογές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της 23ης Σεπτεμβρίου 2022 και εξέλεξε τη Διοικητική Επιτροπή του ΣΒΕ για την επόμενη τριετία ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λουκία Σαράντη
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ: Γιάννης Σταύρου
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Καφάτος
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αθανάσιος Τζιρίτης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ανδρέας Δημητρίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΠΤΡΙΑ: Αικατερίνη Νένδου
ΕΦΟΡΟΣ: Κωνσταντίνος Κουκούντζος
ΜΕΛΟΣ Δ.Ε.: Αθανάσιος Λιάγκος
ΜΕΛΟΣ Δ.Ε.: Μαρία Χατζάκου

Ποια είναι η Λουκία Σαράντη

Η Λουκία Σαράντη είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δ.Σ. της βιομηχανίας ξύλου AKRITAS, η οποία απασχολεί 250 άτομα, με έδρα στο νομό Έβρου και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000. Είναι Έφορος (Trustee) του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Ανατόλια, Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και μέλος της Επιτροπής Β. Ελλάδος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Παράλληλα είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος. Είναι πτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Marketing.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη