Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Η ΟΝΝΕΔ Αλεξανδρούπολης στηρίζει την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

Σε μια δράση συμβολικού χαρακτήρα προχώρησε για ακόμη μια φορά την Τετάρτη 23/12 η ΟΝΝΕΔ Αλεξανδρούπολης παραδίδοντας κιβώτια με υγειονομικό υλικό (μάσκες προστασίας covid) στην Ένωση Συνοριοφυλάκων Ν. Έβρου προκειμένου να συνδράμει στην ασφάλεια της υγείας των συνοριοφυλάκων.

Το υλικό παραδόθηκε από τον υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού επαρχιακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ κ. Μπράχο Κωνσταντίνο και τον πρόεδρο ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Αλεξανδρούπολης κ. Νικολακάκη Χαράλαμπο στον Πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων κ. Γιαλαμά Χρυσοβαλάντη.

Ο κύριος Μπράχος, υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού των επαρχιακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, όταν μάθαμε και τον ρωτήσαμε για την δράση αυτή της νεολαίας μας απάντησε πως, η ΟΝΝΕΔ ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει πλήρως το δύσκολο έργο που επιτελούν οι συνοριακοί φύλακες και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να διεκπεραιώσουν αυτό τους το έργο.

Η κοινωνία χρωστάει πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε και άλλες ομάδες ανθρώπων που προσπαθούν και παλεύουν καθημερινά να απαλύνουν όσο μπορούν τον ανθρώπινο πόνο και για τον λόγο αυτό με εντολή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη η ΟΝΝΕΔ οργανώνει συνεχώς παρόμοιες δράσεις.

Μια από αυτές τις δράσεις ήταν ο τηλεμαραθώνιος που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή όπου η ΟΝΝΕΔ κατάφερε να συγκεντρώσει χρηματικό ποσό άνω των 17.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τα σωματεία Γιατροί του κόσμου, Σχεδία και Δείπνο Αγάπης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη