Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Η “Παραδοσιακή Ιστορία της Θράκης” από την εικαστικό Γαρυφαλλιά Μπαρή στο Νομαρχείο

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικού Γαρυφαλλιάς Μπάρη με θεματογραφία «Παραδοσιακή Ιστορία της Θράκης» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στο Νομαρχείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.



Η έκθεση θα λειτουργεί έως και το Σάββατο 10 Αυγούστου από τις 20.00 ως τις 23.00.



Η πολιτιστική δράση διοργανώνεται από την ΕΠΟΦΕ ~ Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Χηλής «Άγιος Γεώργιος» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Η είσοδος είναι για το κοινό είναι ελεύθερη!

Γαρυφαλλιά Μπαρή
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Φανάρι Κομοτηνής μέχρι τα 11 της χρόνια. Έζησε και δημιούργησε οικογένεια στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης. Σήμερα ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.
Η ζωγραφική την ενθουσίασε από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη ζωγραφική, κάνοντας μαθήματα στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης. Συνέχισε στην Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Αλεξανδρούπολης για τρία χρόνια.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Πόρος κ.α.), καθώς και στο Εξωτερικό. Εμπνέεται από τον τόπο καταγωγής της – τη Θράκη, καθώς και από βιωματικές παιδικές εμπειρίες.
Αυτοπροσδιορίζεται ως Naif ζωγράφος.
Για πολλά χρόνια, τα έργα της τα δώριζε σε συλλόγους, καθώς εμπνέεται από τον εθελοντισμό και την προσφορά της προς τους συνάνθρωπο.
Το 2022 και το 2023 παρουσίασε τις ατομικές Εκθέσεις Ζωγραφικής με θεματογραφία «Αλεξανδρούπολη» και «Θράκη Μάνα Γη» αντίστοιχα, μία διοργάνωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.~ Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Print
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη