Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Η περιπέτεια των Ορεστιαδιτών για να βουτήξουν για τον Σταυρό στο Καστελόριζο

Αν και ο σκοπός ήταν ιερός, δεν ήταν εύκολος ο στόχος. Πρόκειται για την παρέα των 11 ατόμων από την Ορεστιάδα που φέτος αποφάσισαν λόγω των μέτρων να βουτήξουν στα παγωμένα νερά του Καστελόριζου και όχι της Κωνσταντινούπολης, μεταφέροντας ωστόσο το ίδιο μήνυμα.

 Η αποστολή που αποτελείτο αρχικά από 11 άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες του focustonevro.gr, έφτασε οδικώς στην Αθήνα και από εκεί με πτήση θα έφτασαν στη Ρόδο. Η επόμενη πτήση ήταν για Καστελόριζο, ωστόσο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών η πτήση δεν έγινε, με τους «απεσταλμένους του Έβρου» να μένουν εκτός προγραμματισμού. Οι ελπίδες όμως και η απόφαση προείχαν!

Αναζήτησαν το πλοίο της γραμμής, που τελικά ήταν πλοίο της εταιρείας ΣΑΟΣ ΑΝΕΣ και αυτό που επί χρόνια εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη. Λόγω των άτυχων συμπτώσεων, ενημέρωσαν για τον σκοπό της άμεσης άφιξής τους στο νησί και απευθείας με εντολή του πλοιοκτήτη κ. Μανούση εξασφαλίστηκε και μάλιστα με δωρεάν εισιτήρια η μεταφορά τους στο νησί με το αμέσως επόμενο δρομολόγιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί στο focustonevro.gr , η υποδοχή ήταν θερμή από τους κατοίκους του νησιού ενώ υπολογίζεται ότι πέρα από τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ Ορεστιαδίτες, περίπου 40 ακόμα πιστοί θα διεκδικήσουν την ευλογία του Σταυρού!

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο Δημ΄ήτρης Παναγιωτούδης μετά την περιπέτεια που περάσαν για να φτάσουν στο νησί αλλά και την συγκίνηση του με το φως της ημέρας….

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη