Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Η «ποδοσφαιρομάνα» Νίψα βλέπει ένα ακόμη παιδί της στις μεγάλες κατηγορίες – Στην Ξάνθη υπέγραψε ο Ηλίας Τσιτσεκίδης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης υπέγραψε ο εκ Νίψας ποδοσφαιριστής Ηλίας Τσιτσεκίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στον Απαλό και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στα ΤΕΠ Ξάνθης.

Ο Τσιτσεκίδης αποτελεί εκ των κινήσεων θωράκισης της ομάδας της Ξάνθης, στην περίπτωση που χρειαστεί να παίξει μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και αλλαγής φιλοσοφίας με έμφαση στους ντόπιους παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες της ενόψει και της νέας σεζόν.

Πρόκειται για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Νίψα που αναδεικνύεται με τα χρόνια σε ποδοσφαιρομάνα του Έβρου, καθώς πολλοί ποδοσφαιρστές που έχουν παίξει στην μεγάλη κατηγορία είχαν καταγωγή από το όμορφο χωριό του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, μερικοί από αυτούς ήταν, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ουσταμπασίδης που αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας και στον Ιωνικό, ο Κώστας Καλαϊτζίδης που έπαιξε στην Καβάλα και ο Σάββας Καρυπίδης που αγωνίστηκε σε Skoda Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Επίσης στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι όταν ο Άλεξ έπαιζε στην Β’ Εθνική στο ρόστερ του συμμετείχαν 9 Νιψιώτες ποδοσφαιριστές, ενώ και η ομάδα της Νίψας την σεζόν 1991-1992 έπαιξε στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη