Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Η Υφυπουργός Παιδείας συμμετείχε στην τηλεκπαίδευση του νηπιαγωγείου Πέπλου

Στην χθεσινή τηλεκπαίδευση των λιλιπούτειων μαθητών του νηπιαγωγείου Πέπλου με την νηπιαγωγό τους Χρυσάνθη Μπαξεβάνη συμμετείχε και η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από αναρτήσεις της στα social media αναγνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το έργο και την πολύπλευρη δράση της άξιας εκπαιδευτικού τους. Η κα Ζαχαράκη σημείωσε πως το Υπουργείο βρίσκεται δίπλα στο ακριτικό νηπιαγωγείο και συνεχάρη την νηπιαγωγό και τους μαθητές για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προβαίνουν στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης. Διαβάστε παρακάτω το περιεχόμενο της ανάρτησης:

Χαμόγελα για τα υπέροχα παιδάκια του νηπιαγωγείου Πέπλου Έβρου και την άξια νηπιαγωγό τους Χρυσάνθη Μπαξεβάνη!

Την γνώρισα λίγο καιρό πριν όταν μάθαμε για την προσφορά της να επιδιορθώσει το σχολείο με την βοήθεια των γονιών! Είμαστε σε συνεχή επαφή για μελλοντικές εργασίες που χρειάζεται το σχολείο.

Σήμερα συμμετείχα κι εγώ στο μάθημα που είχε πολύ ενδιαφέρον!

Τα παιδιά μοιράστηκαν τα βιβλία που θα διαβάσουν ψηφιακά για να τα παρουσιάσουν την άλλη εβδομάδα, έψαξαν αντικείμενα που αρχίζουν από το γράμμα Ε και τώρα ζυμώνουν ελιόψωμο!

Ξανασυνδεόμαστε στις 19:00 για να δούμε τα ελιόψωμα ψημένα και να πιούμε τσάι με την παρέα του νηπιαγωγείου Πέπλου!

Αυτό θέλουν τα παιδιά! Κινητοποίηση, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αλλά πάνω απ´όλα αγάπη! Και τα παίρνουν γενναιόδωρα από την νηπιαγωγό τους!

Έστω κι από μακριά για όσο χρειαστεί.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο ΕΔΩ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email