Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Η φλόγα της αγάπης των εθελοντών αιμοδοτών στο Διδυμότειχο

Στο Διδυμότειχο θα ταξιδέψει η φλόγα της αγάπης των εθελοντών αιμοδοτών. Πρόκειται για την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Διδυμοτείχου “Ειρήνη Χρυσοβαλάντου”. Στην πρόσκληση του αναφέρει αναλυτικά ο Σύλλογος:

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη τελετή αφής της φλόγας της αγάπης των εθελοντών Αιμοδοτών της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει ο Σύλλογος μας υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών) που θα γίνει τη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 πμ στο χώρο εντός της πλατείας Ηρώων (παραπλεύρως του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας), με τη συμμετοχή μαθητών, αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων, λοιπών φορέων της περιοχής μας, ομάδας μοτοσικλετιστών κ.α..

Η Φλόγα της Αγάπης θεσμοθετήθηκε από τη ΠΟΣΕΑ από το 2002, από το 2007 διοργανώνετε σε ετήσια βάση με τη στήριξη της ΠΟΣΕΑ, υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ.Α. «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ και τη στήριξη μεγάλων Δημόσιων και ιδιωτικών φορέων όπως, ο Βίκος που είναι χρυσός χορηγός, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και των μικρών και μεγάλων παιδιών που συμμετέχουν μεταφέροντας τη φλόγα της αιμοδοσίας μέσα στη κάθε πόλη και χωριό.

Κύριος σκοπός η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς αίματος για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και η ενίσχυση του Συλλόγου με νέα μέλη εθελοντές αιμοδότες.

Η παρουσία όλων σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Να μας ενημερώσετε για τη παρουσία σας, θα μοιραστούν μπλούζες και νερά στους συμμετέχοντες.

Η διαδρομή της φλόγας της αγάπης θα καταλήξει στη Πλατεία Ηρώων.

Σύνθημα του Συλλόγου μας : ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Με εκτίμηση

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΡΟΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email