Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η «Χόβολη» της καρδιάς μας!

Η αναζήτηση ενός εστιατορίου που να σου προσφέρει γευστικά και ιδιαίτερα πιάτα με επιρροές από κουζίνες άλλων χωρών, είναι μία εύκολη υπόθεση στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικά αν μιλάμε για την αρμένικη κουζίνα που εδώ και χρόνια όσοι μένουν ή επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη, μπορούν εύκολα με μία βόλτα την παραλία, να την απολαύσουν. 

Σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον απέναντι  από το καταπράσινο πάρκο «ΑΡΓΩ» στην παραλιακή λεωφόρο της  Αλεξανδρούπολης θα βρείτε το καλύτερο εστιατόριο παραδοσιακής Αρμένικης κουζίνας την “Χόβολη“!

Εκεί ο  Κάρεν και η οικογένειά του, υπόσχονται (και το καταφέρνουν) να μας μυήσουν στα μυστικά του καλού κρέατος και των νόστιμων πιάτων της Αρμενίας!

Από τους πιο φιλόξενους και καλοπροαίρετους ανθρώπους, ο Κάρεν Μελιξετιάν αλλά και άψογος επαγγελματίας που επιζητά την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη του!

Στην Χόβολη θα απολαύσουμε εξαιρετικής ποιότητας κρέατα,  μαγειρεμένα με την τέχνη και το μεράκι του Κάρεν!

Αρμένικα κεμπάμ, πεντανόστιμο κοτόπουλο, κοπές μοσχαρίσιου κρέατος ιδανικά μαγειρεμένες, πανσέτα στη σούβλα αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά και σαλάτες, όλα προσεγμένα και ιδιαίτερα!

Must, τα ψητά λαχανικά, η σαλάτα ταμπουλέ, αλλά και οι αρμένικες πίτες αντί για ψωμί!

Αυτή η κουζίνα μπορεί να πει κανείς ότι είναι τόσο κοντά και ανάμεσα στην δική μας μεσογειακή και στην ανατολίτικη.  

Το εστιατόριο Χόβολη πάντα με τη γνωστή άψογη εξυπηρέτηση και  τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, μας περιμένει για να απολαύσουμε χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές  με ποιοτικό φαγητό και καλό κρασί!

ΔιεύθυνσηΜεγ. Αλεξάνδρου 50, Αλεξανδρούπολη  

Τηλέφωνο2551 037777

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email