Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Θανάσης Τσολάκης: Η πρώτη του συγγραφική απόπειρα με τίτλο «Η Μαμά έχει Καρκίνο» – Όλα τα έσοδα για καλό σκοπό

Την πρώτη του συγγραφική απόπειρα ανακοίνωσε ο Θανάσης Τσολάκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε βιβλίο με τίτλο “Η Μαμά έχει Καρκίνο” που είναι μία προσωπική αληθινή ιστορία, καθώς αναφέρεται στην μητέρα του που πρόσφατα πέθανε από την επάρατη νόσο.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Νομού Έβρου «ΣΥΝΕΧΙΖΩ».

Αναλυτικά αναφέρει σε ανάρτηση του αναφέρει:

Συναχτείτε λίγο να σας πω: Αυτό που βλέπετε είναι η πρώτη μου συγγραφική απόπειρα και είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του. Είναι η πραγματική προσωπική μου ιστορία δίπλα και μαζί με τη μαμά που είχε καρκίνο και τελικά πέθανε από αυτόν.

Τη μοιράζομαι γιατί πιστεύω πολύ στην αυτοαναφορικότητα όταν αυτή μπορεί να είναι χρήσιμη για τους άλλους και τις άλλες. Κι έτσι αποφάσισα να σας πω τα συναισθήματά μου με λίγες λέξεις και σχεδόν μια ανάσα, ελπίζοντας ότι δημιουργώ ένα ακόμα επιχείρημα σε αυτό που εύκολα λέμε: “Δεν είσαι μόνος, δεν είσαι ο μόνος”.

Και επειδή πιστεύω αξιωματικά ότι το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον, όλα τα έσοδα από την πώληση του θα διατεθούν στον ΣυνεχίΖΩ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου

Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μου αν το αποκτούσατε και συνδράματε την προσπάθεια ❤ |

Το βρίσκετε εδώ: https://www.pigi.gr/product/nouvela-i-mama-exei-karkino/

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εκδόσεις Πηγή για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή στην προσπάθεια, αλλά και για όλη τη στήριξη που μου παρείχαν μέχρι να φτάσουμε από την ιδέα στο βιβλίο. Για παρουσιάσεις και λοιπά, μείνετε συντονισμένοι, θα κάνουμε χαμό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη