Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ξάνθη – Μία νεκρή και 4 τραυματίες

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη, επί της οδού Λεωφόρου Στρατού κοντά στην είσοδο για την περιοχή του οικισμού του Δροσερού. 

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ωστόσο η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δύο άτομα εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστική. 

Νεκρή μεταφέρθηκε στο ΓΝΞ η 61χρονη συνεπιβάτης του ενός οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο ενώ ο 67χρονος οδηγός φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Στο άλλο όχημα επέβαιναν τρεις νεαροί άνδρες 21 χρόνων και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο από αυτούς πήραν εξιτήριο αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο τρίτος παραμένει στην χειρουργική κλινική του ΓΝΞ με ελαφρά τραύματα.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα με 5 πυροσβέστες έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τα δύο άτομα που είχαν τραυματιστεί με αποτέλεσμα να μεταφέρονται άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε για το συμβάν: 

«Τραυματισμένα απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, πλήσιον της περιοχής του οικισμού Δροσερού Ξάνθης. Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα»

Το Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες   της   23-1-2022   στην Ξάνθη,   Ι.Χ.Ε.   αυτοκίνητο   που   οδηγούσε   67χρονοςημεδαπός   και   επέβαινε   61χρονη   ημεδαπή, συγκρούστηκε   μετωπικά   με   Ι.Χ.Ε.   αυτοκίνητο   που οδηγούσε   21χρονος   ημεδαπός   και   επέβαιναν   δύο 21χρονοι ημεδαποί. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος   τραυματισμός   της   61χρονης   και   ο τραυματισμός   των   υπόλοιπων   οδηγών   και επιβαινόντων,   οι   οποίοι   μεταφέρθηκαν   στο  Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

 Προανάκριση   για   τα   αίτια   και τις   συνθήκες   του   ατυχήματος   διενεργεί   το   Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.»

Πηγή φωτογραφίας: Φωνή της Ξάνθης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη