Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Θερμή υποδοχή του κοινού για την έκθεση φωτογραφίας “Samothraki in Focus”

Ο Δήμος Σαμοθράκης συγχαίρει θερμά δύο νέους και ταλαντούχους ανθρώπους από το νησί μας, τον Χρήστο Χαρανά και τη Σοφία Μπουρδάνου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Samothraki in Focus”. Η έκθεση η οποία περιλάμβανε εξαιρετικές φωτογραφίες που αποτύπωναν με μοναδικό τρόπο την ομορφιά και την αυθεντικότητα του νησιού, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει το γεγονός ότι τα έσοδα από την έκθεση διατέθηκαν στα ΚΔΑΠ Λακκώματος και Χώρας, ενισχύοντας έτσι τις δράσεις που αφορούν τα παιδιά και τους νέους του νησιού. Η πρωτοβουλία αυτή όχι μόνο ανέδειξε το ταλέντο των δύο δημιουργών, αλλά και την κοινωνική τους ευαισθησία και προσφορά στην τοπική κοινότητα.

Ο Δήμος Σαμοθράκης ενθαρρύνει και στηρίζει τέτοιες δημιουργικές και φιλανθρωπικές δράσεις που προάγουν την τέχνη και την αλληλεγγύη. Ευχόμαστε στον Χρήστο και στη Σοφία να συνεχίσουν να δημιουργούν και να μας εμπνέουν με τις πρωτοβουλίες τους.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη