Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Ορεστιάδα μετά το αδιανόητο τροχαίο -Ποιοι είναι οι δύο άνδρες και η γυναίκα που έχασαν τη ζωή τους

Σε σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας της Νέας Βύσσας στην Ορεστιάδα από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, στο οποίο τραγικό θάνατο βρήκαν τρια άτομα, μια γυναίκα και δύο άνδρες.

Οι έρευνες των Αρχών για τα αίτια του αδιανόητου τροχαίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, την ώρα που οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και όσοι τους γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως έτσι ξαφνικά έφυγαν από τη ζωή. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο στη Νέα Βύσσα, περιοχή από την οποία κατάγονταν οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ένα από τα δύο μοιραία ΙΧ που εμπλέκονται στο τροχαίο.

Τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου στην Ορεστιάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρή είναι μια 54χρονη που επέβαινε στο ένα ΙΧ με καταγωγή από τα Δίκαια, καθώς και ένας 85χρονος και ένας 48χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο. Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην Ορεστιάδα. Ο 85χρονος ήταν επαγγελματίας οδηγός ταξί για πολλά χρόνια, ενώ ο 48χρονος διατηρούσε καφενείο-ουζερί στην Βύσσα, όπου το ηλικιωμένο θύμα επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά.


«Βαρύ το κλίμα στο χωριό μετά το τροχαίο»
Όπως λέει στο iefimerida.gr o κ. Χρήστος Ορμανλίδης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ορεστιάδας «το κλίμα μετά την γνωστοποίηση της είδησης είναι αρκετά βαρύ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν έχω σαφή εικόνα για το πώς έγινε το τροχαίο», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτώμενος για τους δύο άνδρες που κατάγονταν από τη Βύσσα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ήταν δύο αγαπητά πρόσωπα εδώ στην περιοχή. Ο ένας επαγγελματίας οδηγός με τα εγγόνια του και ο άλλος με την επιχείρησή του. Ήταν πατέρας ενός παιδιού».

Πώς έγινε το τροχαίο σοκ στην Ορεστιάδα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε , στο 117ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η 54χρονη, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος και επέβαινε 48χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και του συνεπιβάτη.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα, ένα ΙΧ κι ένα επαγγελματικό, μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας.

Και οι τρεις άμεσα μεταφέρθηκαν αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, ωστόσο οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του σοκαριστικού δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

Τα δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά και μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών / Φωτογραφία: radioevros.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email