Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ διδάσκουν τους μικρούς αθλητές της Αλεξανδρούπολης

Θρύλους του ελληνικού και όχι μόνο μπάσκετ έχουν τη χαρά να γνωρίσουν νεαροί αθλητές και αθλήτριες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τρίποντα στα Σχολεία» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που φιλοξενεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Το αθλητικό εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα φιλοξενείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη της FIBA στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Her World Her Rules και Europe Youth Development Fund, σε συνεργασία με τις Ενώσεις, τις Τοπικές Επιτροπές της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης των Γραφείων Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 8 – 12 ετών και έχει σκοπό μέσα από τη σωστή καθοδήγηση να αγαπήσουν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες το άθλημα του Μπάσκετ, να αποκτήσουν την κατάλληλη καλαθοσφαιρική εκπαίδευση, εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος, και τη σωστή νοοτροπία που απαιτεί ένα ομαδικό άθλημα. Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν 8 Δημοτικά σχολεία από 29 Νοεμβρίου έως και 01 Δεκεμβρίου 2022.

Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν 8 Δημοτικά σχολεία.

τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της πόλης μας για να μιλήσει για την καλαθοσφαίριση. Επιπλέον, την ίδια ήμερα και ώρες 18.30 – 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη». Κύριοι ομιλητές, αποδεχόμενοι την πρόσκλησή μας θα είναι οι Κώστας Μίσσας, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη