Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ιλχάν Αχμέτ: Θα έπρεπε να προταχθούν οι καλλιεργητές μπασμά της Θράκης

Συζητήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα: «Οικονομικές Ενισχύσεις για την ποικιλία καπνών ανατολικού τύπου (μπασμά) της Θράκης». Στην Ολομέλεια της Βουλής προσήλθε και απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου ο Βουλευτής Ροδόπης στην ομιλία του “υπήρξε καταπέλτης, καταδικάζοντας τις αντινομίες, τα πισωγυρίσματα και τα ελλείμματα των πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. που καθυστέρησαν επί τρία έτη την αποκατάσταση των καθολικών ζημιών του 2018, την σύσταση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής που είχε υποσχεθεί ο κ. Βορίδης ήδη από τον Φλεβάρη του 2020, αλλά και για κάποιον περίεργο λόγο εξαίρεσαν από όλες τις πρόσφατες αποζημιώσεις για την πανδημία τους καλλιεργητές του μπασμά της Θράκης”.

Ο Ιλχάν Αχμέτ απαντώντας – όπως σημειώνει – στο επιχείρημα του κ. Λιβανού ότι «δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν», τόνισε: «Ακόμα και ένα ευρώ να υπήρχε στα ταμεία θα έπρεπε να προταχθούν οι αγρότες και καλλιεργητές μπασμά της Θράκης».

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email