Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Ιστορικός Σύλλογος “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ” : Την Τετάρτη το πρώτο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής “Καστρινοί Διάλογοι”

Την Τετάρτη θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο, της περιόδου 2021-2022, της διαδικτυακής εκπομπής “Καστρινοί Διάλογοι” την οποία παρουσιάζει ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου “Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση”. Η εκπομπή θα μεταδοθεί διαδικτυακά και το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο “Έτσι ξερίζωσαν τον Ελληνισμό της Ανατολικής Θράκης του 1922”.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τη ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή “ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ”. Μία εκπομπή με επίκεντρο την ενημέρωση για την ιστορία και τον πολιτισμό του Διδυμοτείχου, της Θράκης και γενικότερα της Πατρίδας μας.

Το θέμα του πρώτου επεισοδίου για την χρονική περίοδο 2021-22 είναι: “ΕΤΣΙ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ 1922” Προσκεκλημένος ομιλητής ο Διδυμοτειχίτης κ. Παντελής Στεφ. Αθανασιάδης (δημοσιογράφος, ιστοριοδίφης και συγγραφέας).

Έναρξη εκπομπής: Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00

Ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου στις παρακάτω διευθύνσεις:

Fb : ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση https://www.facebook.com/kastropolites

You Tube : ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ Γνώση και Δράση https://www.youtube.com/channel/UCToeoVw0EEeNIre4szrX4Bw

Η εκπομπή “ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ” είναι μια πρωτοβουλία του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση», και μεταδίδεται με την ευγενική χορηγία επαγγελματιών του Διδυμοτείχου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email