Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ι. Ζαμπούκης: «Θα δημιουργηθεί αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο»

Μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε στο γραφείο του την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

Οι διοικούντες του Ομίλου μετέφεραν στον δήμαρχο την αύξηση που παρατηρήθηκε στους αθλητές του μέσα στην πανδημία, φτάνοντας το 40%.

Ο κ. Ζαμπούκης ανέφερε ότι λόγω του γεγονότος αυτού, αλλά και με σκοπό την προσέλκυση υψηλότερων διοργανώσεων τένις με συμμετοχή χωρών από τα Βαλκάνια, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο. Αυτό όπως είπε αναμένεται να συμβεί στην έκταση 9 χιλιομέτρων, δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

Εκεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής, πρόκειται να δημιουργηθούν 9 γήπεδα τένις, εξέδρες, αναψυκτήριο και αίθουσα για εκγύμναση (με βάρη κτλ.).

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Ζαμπούκης, λόγω έλλειψης χρηματοδοτικού εργαλείου το εγχείρημα αυτό θα καθυστερήσει. Όταν υλοποιηθεί, πρόταση του είναι στην θέση που βρίσκονται τώρα τα γήπεδα τένις (δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος), να δημιουργηθεί ένα προθερμαντήριο, το οποίο όπως είπε έχει ανάγκη η πόλη. Μέχρι τότε τα γήπεδα τένις θα παραμείνουν ως έχουν.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε, ότι στο τεχνικό πρόγραμμα του 2022 της αντιπολίτευσης που ψηφίστηκε πρόσφατα, προβλέπεται κάτι τελείως διαφορετικό για τα γήπεδα τένις. Την μεταφορά τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Χηλής.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη