Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ι. Ναϊτίδης: «Δυστυχώς η αστυνομία είναι ο μεγάλος απών»

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Παλαγίας μετά και το πρόσφατο περιστατικό με βανδαλισμούς που έγιναν μέσα στο νηπιαγωγείο του οικισμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα που έπεσε στην αντίληψη του focustonevro.gr, άγνωστοι πριν λίγες μέρες, μπήκαν στον αύλιο χώρο του νηπιαγωγείου, κατέστρεψαν σίτες, τοίχους, κουφώματα, την παιδική χαρά, ενώ μεγάλες φθορές προκάλεσαν και εντός του κτιρίου μετά από διάρρηξη.

Στο σημείο – σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση – υπήρξε επέμβαση των ανθρώπων του νηπιαγωγείου όπου ανάγκασε τους «ταραξίες» να αποχωρήσουν. Κάτοικοι της Παλαγίας κάνουν συνεχώς συστάσεις προς γονείς και κηδεμόνες προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια περιουσία.

Ανάλογες κινήσεις έχουν γίνει όπως γνωρίζουμε και στο παρελθόν.  

Με την ανάρτηση του περιστατικού που καταγράφηκε στο νηπιαγωγείο της Παλαγίας, υπήρξε ομως αντίδραση και  από τον Προέδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Ναϊτίδη Ιωάννη.

Ο κ. Ναϊτίδης «έδωσε στεγνά» την αστυνομία για αδράνεια και αδιαφορία για τις καταστροφές, που όπως αναφέρει, είναι καθημερινές σε όλη τη Δημοτική Κοινότητα!!!

Η τοποθέτηση αυτή δικαιωματικά προκαλεί ερωτήματα αναφορικά με την συνεργασία – που για την τοπική κοινότητα θεωρείται δεδομένη – ανάμεσα σε δημοτική αρχή και αστυνομική διεύθυνση. 

Τι οδήγησε τον θεσμικό Ιωάννη Ναιτιδη πρόεδρο της τοπικής κοινοτητας Αλεξανδεουπολης να χρέωσει  «απουσία» στην αστυνομία; 

Υπάρχουν και αλλά περιστατικά που τον οδηγούν σε τέτοια συμπεράσματα; 

Πως πρέπει να νιώθει ο δημότης για την ασφάλεια του;

Τελικά θα μπορούσε η αστυνομία να βρίσκεται σε κάθε σχολείο, σε κάθε δημόσιο κτήριο, σε κάθε γωνία και να φυλάει τις δημόσιες περιουσίες και φυσικά τους πολίτες;

Παρολα αυτά ο κύριος Ναϊτίδης απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη στην ίδια ανάρτηση αναγνώρισε την σημασία των ηθικών αξιών που παίρνει το παιδί από το σπίτι και εντέλει παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική συμπεριφορά του.

Η ανάρτηση και το σχόλιο του κ. Ναϊτίδη:

κ. Ναϊτίδη, οι συνάδελφοί σας, δύο δημοτικοί σύμβουλοι που είναι και αστυνομικοί, γνωρίζουν τις απόψεις σας;

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email