Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κάτοικος Τριγώνου Ορεστιάδας: «Ακούμε ότι τα σύνορα είναι ασφαλή αλλά δεν το βλέπουμε»

Ένα μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς της χώρας μας θέλησε να στείλει με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάτοικος του Τριγώνου του Δήμου Ορεστιάδας.

Μέσω αυτής, ο συγκεκριμένος κάτοικος, αναφέρεται σε δηλώσεις που γίνονται αναφορικά με την ασφάλεια στον Έβρο και τον περιορισμό της μετανάστευσης. Την ίδια ώρα ο συντάκτης του μηνύματος, παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί και δείχνει να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν οι ιθύνοντες. Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του η οποία στη συνέχεια κοινοποιήθηκε από την ομάδα «ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ», περισσότεροι από 30 μη νόμιμοι μετανάστες, βρίσκονταν το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία του οικισμού.

Η ανάρτηση του:

“Προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Λαθρομετανάστευσης κύριο Μηταράκη, προς τους βουλευτές Έβρου, προς την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο Δήμαρχο Ορεστιάδας και προς όλους αυτούς που πολιτεύονται στον Έβρο. Κυρίες και κύριοι καθημερινά ακούμε στα ΜΜΕ ότι τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλές και θωρακισμένα σαν Αστακός και δεν περνάει ούτε κουνούπι. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, η ώρα 22μμ στην πλατεία του χωριού στα Πετρωτά Έβρου, πάνω από 30 Λαθρομετανάστες κατέκλυσαν την πλατεία του χωριού. Πόσο ασφαλής μπορεί να νιώθει ένας ηλικιωμένος βλέποντας τους εξαθλιωμένους ανθρώπους που κατέκλυσαν την πλατεία? Αυτή η κατάσταση είναι σε καθημερινή βάση κυρίες και κύριοι πολιτικοί μας. Εσείς που πριν τις εκλογές και ζείτε στην Αθήνα, διακηρύσσεται ότι θα, θα, θα πολλά θα, θα διασφαλίζεται την ασφάλεια των Ελλήνων. Και διερωτώμαι μήπως ο Νομός Έβρου δεν συμπεριλαμβάνεται στις διακηρύξεις σας? Με εκτίμηση κάτοικος Τριγώνου”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη