Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Καβάλα: Ένα Σουφλιώτικο μεταξωτό μαντίλι για την Ημέρα της Γυναίκας

Ένα ξεχωριστό μεταξωτό μαντίλι που έχει τίτλο «Η άνθρωπος», με αναφορά στο ομώνυμο ποίημα της ποιήτριας Ζωής Καρέλλη, δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, για να υποστηρίξει τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του δήμου Καβάλας.

Πρόκειται για μια προσφορά της MANTILITY και της Μεταξουργίας ΤΣΙΑΚΙΡΗ, οι οποίοι, με τη βοήθεια συνεργατών τους, μετέχουν σε ένα σχέδιο δράσεων για τη γυναίκα με τίτλο «woMANTILITY». Το νέο μεταξωτό τους μαντίλι είναι αφιερωμένο στο μισό του κόσμου, έχει τίτλο «Η Άνθρωπος», είναι από 100% μετάξι από το Σουφλί, διάστασης 70x70cm και η τιμή του ανέρχεται στα 100 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα πρώτα δεκαπέντε 15 μεταξωτά μαντίλια θα διατεθούν για τις ανάγκες των δράσεων υποστήριξης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί το Κέντρο.

Παράλληλα, θα διατεθούν και σαράντα πέντε (45) συλλεκτικές αφίσες με τρία έργα της εικονογράφου «Rima Lyma». Η τιμή της κάθε αφίσας είναι στα 10 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν επίσης στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας.
Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας και την κα Στέλλα Αργυρίου-Ψυχολόγο, ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης.

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email