Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Καιρός – Αρναούτογλου: Που θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός τις επόμενες μέρες θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, ωστόσο ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 σημειώνει, ότι ο καιρός τα Χριστούγεννα θα είναι σχετικά καλός για την εποχή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά αναμένεται να «αγριέψει» την επομένη…

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο, επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, ψυχρότερες αέριες μάζες θα φτάσουν στη βόρεια Ελλάδα, ενώ βαρομετρικό χαμηλό θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες στα πεδινά. Χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και από τα ξημερώματα της Κυριακής το ίδιο θα γίνει και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Oλοκληρώνοντας την επαλήθευση της μηνιαίας αναλογικής μου εκτίμησης, η οποία εκδόθηκε στις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή πριν περίπου από 23 ημέρες, θα ήθελα να σας πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και πώς ναι συμφωνώ μαζί σας, ότι η επιτυχία της και μάλιστα ΑΝΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ φαίνεται ότι πάει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου. Όπως βλέπετε ακόμα και στα τέλη του Δεκέμβρη παρόμοια φαίνεται να είναι η διάταξη στα βαρομετρικά συστήματα με αυτή της αναλογικής μου εκτίμησης!

Απόδειξη το εκτεταμένο βαρομετρικό χαμηλό που πάει να καλύψει ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη στα τέλη Δεκέμβρη εκτοπίζοντας τις ψυχρές αέριες μάζες που θα πλησίαζαν τη βόρεια Ελλάδα λίγο μετά τα Χριστούγεννα! Κάτι που έχει αποτυπωθεί και στην αναλογική εκτίμηση από τις 30 Νοεμβρίου! Θα μου πείτε τι σημαίνει τώρα αυτό, για μας αφού στο κείμενο μου είχα πει για πιθανότητα χειμωνιάτικων καταστάσεων στη Βόρεια Ελλάδα το τρίτο δεκαήμερο και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επαληθεύεται στην περιοχή μας”, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Φίλες και φίλοι ολοκληρώνοντας την επαλήθευση της μηνιαίας αναλογικής μου εκτίμησης, η οποία εκδόθηκε στις 30 Νοεμβρίου…

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε την πρόγνωση καιρού από τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού αλλά και την κακοκαιρία του ερχόμενου Σαββατοκύριακου:

Πηγή: newsit.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη