Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Πρόσκαιρη βελτίωση την Τετάρτη

Χαλάει την Τρίτη ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά, με βροχές και καταιγίδες να απασχολούν αρκετές περιοχές της χώρας.

Δείτε την πρόγνωση:

Τρίτη 30-11-2021

Αρχικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική χώρα, στα κεντρικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στο ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη 8 μποφόρ, που γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και από το βράδυ σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα βόρεια έως τους 13 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά έως τους 14 με 16 και στο Αιγαίο έως τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη - Πρόσκαιρη βελτίωση την Τετάρτη

Τετάρτη 01-12-2021

Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Τοπικές νεφώσεις στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες με πιθανότητα για λίγες βροχές. Βαθμιαία νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στα πελάγη έως 7 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά στις περισσότερες περιοχές ενώ θα σημειώσει μικρή πτώση στα νησιά του Αιγαίου.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη - Πρόσκαιρη βελτίωση την Τετάρτη

Πέμπτη 02-12-2021

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα νότια και το ανατολικό Αιγαίο όπου από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη - Πρόσκαιρη βελτίωση την Τετάρτη

Παρασκευή 03-12-2021

Στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική και βόρεια χώρα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη - Πρόσκαιρη βελτίωση την Τετάρτη

Πηγή: news247.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email