Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Καιρός: Επιστρέφει η αστάθεια σε περιοχές της Θράκης

Από σήμερα Σάββατο 14 Μαϊου επιστρέφει η αστάθεια στην περιοχή μας και φαίνεται και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία οτι θα μας συνοδεύει αρκετές ημέρες, αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας ¨Καιρικά Νέα Θράκης¨ στο facebook.

“Αλλωστε όπως είχαμε αναφέρει από τις αρχές του μήνα ο Μάιος μαζί με τον Ιούνιο είναι δύο μήνες που χαρακτηρίζονται από την μεσημβρινή αστάθεια.

📌 Αναλυτικότερα αύριο Σάββατο θα ξεκινήσουμε με καλές καιρικές συνθήκες όσο προχωράμε προς το μεσημέρι θα δούμε σύννεφα αστάθειας να αναπτύσσονται στην ορεινή Ροδόπη και στα ελληνοβουλγαρικα σύνορα τα οποία θα δίνουν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.

📌 Όσον αφορά τα πεδινά τμήματα να γνωρίζεται ότι όσο πιο κοντά βρίσκεται η περιοχή σας στην ορεινή Ροδόπη μεγαλώνουν καί οι πιθανότητες να εκδηλώθουν ανάλογα φαινόμενα.Ενω οι περιοχές που βρίσκονται μακριά απο την ορεινή Ροδόπη και κοντά στην παράκτια Θράκη έχουν πολύ μικρές πιθανότητες για φαινόμενα.

📌 Παρόμοιος καιρός και την Κυριακή 15 Μαϊου.Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ίσως έχουμε πιο γενικευμένες βροχές και μια πρόσκαιρη αλλά σημαντική πτώση της θερμοκρασίας,για αυτή την αλλαγή θα μιλήσουμε την Κυριακή.”

Από facebook “Καιρικά Νέα Θράκης”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email