Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025

Καιρός: Κορυφώνεται το τσουχτερό κρύο – Πόσο θα κρατήσει η βαρυχειμωνιά

Η κακοκαιρία έχει ξεκινήσει την επέλασή της, στην Ελλάδα με τη θερμοκρασία να σημειώνει κατακόρυφη πτώση και χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους σε ορεινές περιοχές. Ωστόσο, το επόμενο διήμερο αναμένεται να είναι το δυσκολότερο από πλευράς θερμοκρασιών με περαιτέρω πτώση.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα, η κακοκαιρία θα κρατήσει μέχρι την Τρίτη (25/02). Ωστόσο, η κορύφωσή της αναμένεται την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου.

Όπως ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA, χιόνια θα πέσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα σε ΜαγνησίαΦθιώτιδαΑττική και Εύβοια.

Τσουχτερό κρύο και χιόνια την Παρασκευή

Την Παρασκευή σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί:

α) Στη Μακεδονία και τη Θράκη από -07 (μείον 7) έως 05 με 07 βαθμούς Κελσίου.

β) Στη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από -02 (μείον 2) έως 07 με 09 βαθμούς Κελσίου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη