Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση την Πέμπτη – Νέα επιδείνωση την Παρασκευή

Βελτιωμένος με διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι ο καιρός την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ επιδείνωση με τοπικά ισχυρές καταιγίδες και πιθανά πλημμυρικά φαινόμενα προβλέπονται για την Παρασκευή.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 25-11-2021

Καιρός: Βελτίωση με διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές. Λίγες βροχές το πρωί στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Από το βράδυ νέες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο.

Άνεμοι: στο Ιόνιο Ανατολικοί 6-8 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια και κεντρικά από 2 έως 15, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά από 6 έως 17-19 βαθμούς.

Παρασκευή 26-11-2021

Νέα επιδείνωση από τη δυτική Ελλάδα με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Ισχυρότερες βροχές και καταιγίδες με πιθανά πλημμυρικά φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν στη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Λίγα χιόνια στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και αυξημένη αφρικανική σκόνη. Οι άνεμοι Νοτιάδες στα πελάγη 6-8, στο Ιόνιο έως 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια και κεντρικά θα φθάσει τους 10-14 βαθμούς, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά τους 16-19 βαθμούς.

Σάββατο 27-11-2021

Άστατος καιρός στη δυτικά και κεντρικά τμήματα της χώρας με συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, εξασθένιση των βροχών στη βόρεια και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο με διαστήματα ηλιοφάνειας. Λίγα χιόνια στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αλλάζει, στα βόρεια και κεντρικά θα φθάσει τους 11-15 βαθμούς, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά στους 17-20 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη