Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

Καιρός: Συννεφιά νωρίς το πρωί, λιακάδα την υπόλοιπη μέρα στον Έβρο – Υψηλή θερμοκρασία για την εποχή με υγρασία

Αστάθεια το πρωί και βελτίωση από το απόγευμα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στον Έβρο σήμερα, Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ και τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα για τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού. Από το νωρίς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία βελτίωση.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ στις πεδινές και παραποτάμιες περιοχές ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες, γι’ αυτό συνιστάται προσοχή στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα σε αγροτικούς δρόμους και περιοχές κοντά στον Έβρο ποταμό.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, φτάνοντας τοπικά στα ανατολικά τμήματα και τα παράκτια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας τοπικά τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις νοτιότερες περιοχές του νομού και κοντά στα παράλια αναμένονται τιμές έως και 26 βαθμοί.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη