Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Καιρός: Υποχωρούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Μετά από πολύ καιρό, οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες υποχωρούν και επανερχόμαστε σε επίπεδα θερμοκρασιών λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή, τονίζει ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς.

Ανεβάζοντας στα social media χάρτες με την κυκλοφορία των συστημάτων έως και τις αρχές του Σεπτεμβίου, τονίζει πως δεν θα προκαλέσει πολλές βροχές, «όμως ο Σεπτέμβριος δείχνει να κάνει καλό ποδαρικό στη χώρα».

«Μετά από πολύ καιρό, οι υψηλές θερμοκρασίες υποχωρούν από την Κυριακή και επανερχόμαστε σε επίπεδα θερμοκρασιών λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Η κυκλοφορία των συστημάτων είναι τέτοια που δεν μπορεί μπρος το παρόν να προκαλέσει πολλές βροχές, όμως ο Σεπτέμβριος δείχνει να κάνει καλό ποδαρικό στη χώρα», αναφέρει.

Υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη 22/08/2024 στη Θράκη – Στους 38.6 °C η μέγιστη θερμοκρασία

Στους 38.6 °C έφτασε η θερμοκρασία την Πέμπτη 22/08, τιμή που καταγράφηκε από τον σταθμό του Κοσμίου Κομοτηνής στις 16:00. Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται η κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα την Πέμπτη 22/08 και σημειώνονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι 3 θερμότεροι σταθμοί της ημέρας βρίσκονται στη Θράκη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη