Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Και στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ παρουσία της Θράκης –  Ο Κομοτηναίος Γιάννης Βεζυργιαννίδης «ρίχνεται» στην μάχη της ευρωκάλπης

Παρουσιάστηκε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ωδείο Αθηνών, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στην 5η θέση του ευρωψηφοδελτίου βρίσκεται ένας Θρακιώτης και συγκεκριμένα, ο Κομοτηναίος Γιάννης Βεζυργιαννίδης, ο πρώην προέδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης που μπαίνει στην μάχη των ευρωεκλογών εκπροσωπώντας την περιοχή και διεκδικώντας την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη και την τιμή που του κάνει ο πρόεδρος του κόμματος να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο, άλλωστε πρόκειται για ένα από τα πολιτικά στελέχη της περιοχής που ενστερνίζονται απόλυτα το όραμα του πρωθυπουργού για την Ελλάδα και την Θράκη.

Σε αυτό το ευρωψηφοδέλτιο συναντώνται άνθρωποι από διαφορετικές διαδρομές, εκπροσωπώντας διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, εκπροσωπώντας όλες τις γωνιές της πατρίδας μας, αλλά και κάθε γωνιά του ελληνισμού παγκοσμίως», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας το ευρωψηφοδέλτιο, μίλησε για ανθρώπους «που μπορούν να συστεγάζονται κάτω από την ίδια πολιτική στέγη, η οποία συνενώνει διαφορετική ρεύματα σε αυτή τη μεγάλη κοίτη του δημοκρατικού εκσυγχρονισμού και του προοδευτικού πατριωτισμού. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία το 2024, αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο, το οποίο θα διεκδικήσει την στήριξη των πολιτών».

«Αυτή η κάλπη θα έχει πολιτικό αντίκτυπο και στην εσωτερική κομματική κατάσταση. Σηκώνω το γάντι και λέω: ”Στείλτε μήνυμα σταθερότητας στις ευρωεκλογές”. Η επόμενη Ευρωβουλή θα αντιμετωπίσει πολλές και μεγάλες προκλήσεις και για αυτό, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι ισχυρή την επομένη των εκλογών. Το 2024 δεν είναι 2019, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, υπάρχουν μεγάλες οικονομικές προκλήσεις και γεωπολιτικές εξελίξεις. Η Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις προκλήσεις πρέπει να είναι ισχυρή. Εμείς βάλαμε και κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, σταθερά φέρνουμε την πατρίδα μας πιο κοντά στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email