Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία τέλος – Όλη η εικόνα του Έβρου – Δείτε την τελευταία ενημέρωση

Όλα δείχνουν ότι τα φαινόμενα έχουν εξασθενήσει χωρίς να αφήσουν ιδιαίτερα προβλήματα σε οδικό δίκτυο και οικισμούς.

Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης δεν εντοπίζεται κανένα πρόβλημα ούτε σε δρόμους ούτε στην λειτουργία των σχολείων. Οι χιονοπτώσεις ήταν εξασθενημένες  και μέχρι τις πρωινές ώρες το χιόνι είχε λιώσει.

Στο δήμο Σουφλίου όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Στον ορεινό όγκο εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα με μερικά χωριά να έχουν μέχρι και 30 πόντους χιόνι.

Στον Δήμο Διδυμοτείχου οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Τα σχολεία θα είναι ανοιχτά εκτός από την δημοτική ενότητα Μεταξάδων και Ασπρονερίου, όπου λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Στο Δήμο Ορεστιάδος όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα. Δεν εντοπίζονται προβλήματα στην εθνική οδό. Το μεγαλύτερο ύψος χιονιού έχει καταγραφεί στον Πεντάλοφο με 23 πόντους χιόνι.

Τέλος και στον Δήμο Σαμοθράκης δεν εντοπίζεται κανένα πρόβλημα καθώς υπήρχε περισσότερο έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα το χιόνι που έπεσε παροδικά να μην δημιουργήσει πρόβλημα ούτε στο οδικό δίκτυο ούτε στην λειτουργία των σχολείων. Η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται κανονικά.

Συνοπτικά όλο το εθνικό δίκτυο είναι ανοιχτό και η κίνηση πραγματοποιείται κανονικά. Απαιτείται πάντα η απαραίτητη προσοχή των οδηγών. Το ίδιο συμβαίνει και με την Εγνατία οδό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη