Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Καλώς ορίσατε στο κέντρο ξένων γλωσσών ΓΝΩΣΗ!

Η 15ετής εμπειρία μου στη διδασκαλία των παιδιών, μου έχει αποδείξει ότι η εκμάθηση μιας γλώσσας θα πρέπει να λειτουργεί για τα παιδιά σαν ένα ταξίδι στον κόσμο. Για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι η αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας επιτυγχάνεται μέσα από ένα διασκεδαστικό τρόπο διδασκαλίας που θα αφήνει στα παιδιά μια ευχάριστη γεύση στο τέλος του μαθήματος.

Παναγιωτίδου Χρύσα

Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακή ειδίκευση καθηγητών της Αγγλικής Γλώσσας, ΕΑΠ

Καλώς ορίσατε στο κέντρο ξένων γλωσσών ΓΝΩΣΗ!

Σκοπός του κέντρου ξένων γλωσσών ΓΝΩΣΗ είναι η λειτουργική χρήση της γλώσσας και η επικοινωνία, μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τη γλώσσα που διδάσκονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος όχι μόνο εντός αλλά και εκτός του φροντιστηρίου.

Ο χώρος μας είναι ανακαινισμένος, μοντέρνος και φιλόξενος, πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα. Οι διαδραστικοί πίνακες, οι υπολογιστές, τα μηχανήματα προβολής και τα ηχοσυστήματα κάνουν το μάθημα πιο εύκολο, γρήγορο και ευχάριστο, επιτρέποντας στους μαθητές να συμμετέχουν στο μάθημα με διαδραστικό τρόπο. Έτσι, η γνώση αφομοιώνεται με πιο αποδοτικό τρόπο.

Τα ολιγομελή τμήματα που λειτουργούν διευκολύνουν την προσωπική επαφή με κάθε μαθητή ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο η συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα είναι πιο ενεργή, το μάθημα γίνεται με πιο ευχάριστο τρόπο και οι διδάσκοντες εντοπίζουν και καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών.

Προγράμματα σπουδών

  • Μαθητές:
Παραδοσιακά προγράμματα σπουδών στην Αγγλική γλώσσα
Α-juniorB-juniorAseniorBseniorCseniorDseniorEseniorB2-LowerC1-AdvancedC2-Proficiency
Εναλλακτικά προγράμματα σπουδών στην Αγγλική γλώσσα
Α-juniorB-juniorA1 (A & B half)A2 (Bhalf & C)B1 (D & E)B2-LowerC1-AdvancedC2-Proficiency

Ταχύρρυθμα τμήματα

Για τους μαθητές που επιθυμούν να καλύψουν την ύλη δύο τάξεων σε διάστημα ενός έτους, λειτουργούν ταχύρρυθμα τμήματα που χωρίζονται σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος σπουδών ξεκινά τον Ιούνιο και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και ο δεύτερος κύκλος ξεκινά τον Δεκέμβριο και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ενήλικες

Στο φροντιστήριό μας λειτουργεί τμήμα ενηλίκων, με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση της αγγλικής γλώσσας ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους προκειμένου να αποκτήσουν το πτυχίο που επιθυμούν.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών γνώση λειτουργούν επίσης:

  • Τμήματα Αγγλικής ορολογίας για πληθώρα επαγγελμάτων (νομική, ιατρική κλπ.)
  • Τμήματα προετοιμασίας για σπουδές σε χώρες του εξωτερικού (IELTS, TOEFL).
  • Τμήματα προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα Αγγλικών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
  • Τμήματα τα οποία έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας ακολουθώντας με ακρίβεια το εκπαιδευτικό υλικό που απαιτείται.

Εγγραφές από Δευτέρα 24 Αυγούστου

Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη