Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Καμιά πρόθεση να παραδώσουν τα όπλα τους δεν έχουν η εθνοφύλακες του Έβρου – Αυξάνονται οι δυνάμεις των Εθνοφυλάκων

Καμιά πρόθεση να παραδώσουν τα όπλα τους δεν έχουν η εθνοφύλακες του Έβρου. 

Οι μεμονωμένες περιπτώσεις αναφορών στο θέμα  είναι μόνο αντιδράσεις αγανάκτησης σε όσα συμβαίνουν στον Έβρο με αφορμή την επέκταση του ΚΥΤ και όχι πραγματική πρόθεση για να παραδώσουν τα όπλα.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του focustonevro.gr αλλά και μετά από επικοινωνία που είχαμε με πρόσωπα κλειδιά στον τομέα αυτό αναφέρουμε με βεβαιότητα ότι όχι μόνο υπάρχει υψηλό φρόνημα στις δυνάμεις της Εθνοφυλακής αλλά υπάρχουν και αυξητικές αριθμητικά τάσεις των δυνάμεων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλο και περισσότεροι προστίθενται στις  δύναμης της Εθνοφυλακής δηλώνοντας την πρόθεσή τους να είναι παρόντες όπου και όποτε χρειαστεί για να υπερασπιστούν τα σύνορα μας.

«Η κατάσταση των δυνάμεων της Εθνοφυλακής βρίσκεται στο καλύτερο της σημείο» μας είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν.Οι μονωμένες περιπτώσεις αναφορών για πρόθεση να παραδώσουν τα όπλα είναι περισσότερο μία αντίδραση «θυμού» για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.

«Το μήνυμα της ασφάλειας που εκπέμπουν οι δυνάμεις της Εθνοφυλακής θα πρέπει να παραμείνει δυνατό και πιο ενισχυμένο από πότε σε ένα νόμο που δεν έμαθε ποτέ να παραδίδει τα όπλα» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email