Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Καταγγελία για το κολυμβητήριο Φερών – Τι απέγιναν τα δωρεάν μαθήματα μετα τις δεσμεύσεις του αντιδημάρχου Φερών Δ. Κολγιώνη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει το κολυμβητήριο Φερών και φαίνεται πως υπάρχουν ήδη καταγγελίες από γονείς.

Το κολυμβητήριο άνοιξε σήμερα, 12 Ιουλίου, όπως είχε ανακοινώσει και ο αντιδήμαρχος Φερών, Δημήτρης Κολγιώνης. Φαίνεται όμως, πως τελικά δεν θα λειτουργήσουν τα δωρεάν μαθήματα, τα οποία επίσης είχαν ανακοινωθεί προ ολίγων ημερών.

Σύμφωνα με καταγγελία γονέα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όταν πήγαν οι γονείς στο κολυμβητήριο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών στα τμήματα, η απάντηση που έλαβαν ήταν πως δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά τα μαθήματα και οι γονείς μπορούν να φέρνουν τα παιδιά τους για να… “δροσίζονται”.

Ακολουθεί η καταγγελία:

Υποτίθεται ότι σήμερα θα ξεκινούσαν τα μαθήματα στο κολυμβητήριο Φερών… Οι γονείς σπεύσαμε να συγκεντρώσουμε τα απαιτούμενα δικαιολoγητικά, πήγαμε την ώρα που μας είπαν για να χωρίσουν οι εκπαιδευτές τα παιδιά σε τμήματα και ξαφνικά… μας λένε ότι τελικά δεν θα γίνονται φέτος μαθήματα… Μπορείτε να φέρνετε τα παιδιά να δροσίζονται… Πόση κατρακύλα και εμπαιγμός ακόμη στις Φέρες; Μπορεί να εμφανηστεί κάποιος υπεύθυνος και να μας ενημερώσει; Φτάνει πια το δούλεμα..

Δείτε τα σχόλια που ακολούθησαν την πρώτη κατγγελία:

Στο θέμα αναφέρθηκε και η παράταξη Πόλη και Πολίτες με ειδική ανάρτηση που έκανε με τον τίτλο: “Ο απόλυτος εμπαιγμός στις Φέρες” κάνοντας εκτενή αναφορά στο θέμα.

Δείτε το περιεχόμενο της ανάρτησης.

Σήμερα υποτίθεται πως θα ξεκινούσαν τα μαθήματα στο κολυμβητήριο Φερών. Μία αθλητική δράση που έχει γίνει θεσμός στις Φέρες και εμείς ως Δημοτική Αρχή φροντίζαμε να βρίσκουμε λύσεις απέναντι σε κάθε πρόβλημα ώστε και τα παιδιά των Φερών να έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν και να γνωρίσουν την κολύμβηση.

Παρόλο που οι γονείς ήταν τυπικοί απέναντι σε όσα ανακοίνωσε το βραβευμένο γραφείο τύπου σχετικά με τα δικαιολογητικά, όταν πήγαν στο κολυμβητήριο για την έναρξη της πρώτης προπόνησης, ενημερώθηκαν από τους παριστάμενους πως αυτή τη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα!!!

Κανείς υπεύθυνος από τον Δήμο ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Κύριε Κολγιώνη και κύριε Βουρδόλη είσαστε υπεύθυνοι για την κατρακύλα και για την απώλεια ενός ακόμη κεκτημένου για την περιοχή των Φερών. Καλά θα κάνετε να εμφανιστείτε ενώπιον των γονέων που είναι αναστατωμένοι ώστε να δώσετε εξηγήσεις. Δίνεται μάλιστα και την εντύπωση πως πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό!

Αλλά και πάλι θα προκύψει πως πρέπει να απολογηθείτε για το γεγονός πως έχουμε φτάσει στα μέσα Ιούλη και ακόμη δεν έχετε προσλάβει ναυαγοσώστες για τις παραλίες!

Αλήθεια, αυτό δεν επιφέρει και κυρώσεις βάση της Νομοθεσίας αφού ο Δήμος δεν είναι τυπικός απέναντι στην υποχρέωση του για ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών;

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email