Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Καταγγελία: «Ο πατέρας μου κόλλησε κορωνοϊό μέσα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Σε μια απίστευτη καταγγελία για το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής και την περιπέτεια υγείας που βιώνει ο πατέρας της, προέβη μία Κομοτηναία μέσα από ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, ο πατέρας της ενώ είχε πλήρη διαύγεια και επαφή με το περιβάλλον μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας, ξαφνικά άρχισε να είναι εμπύρετος με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και νεφρική ανεπάρκεια.

Τελικά, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης απ’ όπου ενημέρωσαν την ίδια και την οικογένεια της ότι ο πατέρας της κόλλησε κορωνοϊό μέσα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Μάλιστα η ίδια δηλώνει ότι η οικογένεια πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας την ποινική δίωξη όσων ευθύνονται.

Αναλυτικά, η καταγγελία:

«9 Απριλίου ο πατέρας μου εισήχθη με ισχαιμικό εγκεφαλικό στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Σισμανόγλειο. Ή αλλιώς χασάπικο. Αρνητικός στο μοριακό τεστ που το έγινε προκειμένου να νοσηλευτεί. Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και ενώ είχε πλήρη διαύγεια και επαφή με το περιβάλλον άρχισε να είναι εμπύρετος, με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και νεφρική ανεπάρκεια. Όλα αυτά σε έναν απλό θάλαμο της παθολογικής τους. Το πόρισμα? Πολυοργανική λόγω εγκεφαλικού. Στις 22 Απριλίου μας ρωτούν αν θέλουμε να διασωληνωθεί στην ΜΕΘ τους γιατί η κατάσταση χειροτερεύει. Συμφωνούμε. Στις 23 Απριλίου και ώρα 20.30 με καλούν από την ΜΕΘ για να μου πουν ότι είναι θετικός στον κοβιντ και ότι πρέπει να πάω στο χασάπικο τους να μου ξανά κάνουν μοριακό τεστ μιας και ήμουν η σύνοδος του όλες αυτές τι ημέρες. Το κάνω. Βγαίνω και πάλι αρνητική. Στις 00.00 της ίδιας ημέρας μας καλούν από τον πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ότι ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα βρίσκεται στην εντατική εκεί σε βαριά κατάσταση. Και μας ρωτούν! Δεν σας ενημέρωσαν???? Έγινε διακομιδή χωρίς ενημέρωση της οικογένειας του. Κόλλησε κοβιντ μέσα στο νοσοκομείο μπ@@@@@λο τους! Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή παλεύει με κατεστραμμένα νεφρά και με διασωλήνωση να ζήσει. Η καταγγελία από την οικογένεια έγινε. Και την Δευτέρα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας για την ποινική δίωξη όσων ευθύνονται. Μην ψάχνετε στα πάρκα. Τα πάρτυ γίνονται στα νοσοκομεία. Στα μπ@@@@@λα που θα έπρεπε να έχουν λουκέτο».

πηγή:fonirodopis.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email